Please enter your username and email address. Get new password
Şimdi Kaydol
x

Yeşim Salkım

1968 İstanbul
Ses sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu.

Müzisyen Dursun Salkım’ın kızı olan Yeşim Salkım, Saint Benoit Fransız Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü mezunudur. İlk albümünü 1993’te çıkaran sanatçı, Türk Pop Müziği alanında çalıştı. 1997 yılında kamera karşısına geçerek oyunculuğa başladı. Bir dönem skandal ve yolsuzluklarla politikaya konu olan Uzan Ailesi’nden Hakan Uzan’la olan evliliğiyle gündeme geldi.

Ödülleri

38. Antalya Film Şenliği – 2001, En İyi Kadın Oyuncu Şarkıcı

Diskografisi

Hiç Keyfim Yok  (1993)                       
Ferman (1996)
Yoktan Geliyorum (1997)
Sevgilim (1997) (single)
Hep Böyle Kal (2000)
Vefa Borcu (2001)
Ayna (2005)
Bazen (2006)
Yuvarlanan Taşlar (2007) (single)
Casablanca (2007) (müzikal albümü)
Sen Nasılsan Öyleyim (2008)

Diğer şarkıları:

“Gizli Aşk Bu”, “Sen Kimseyi Sevemezsin” – Şarkıcı (2001)
“Rüya” – Yadigar (2001)

Filmografisi

Sessiz Gemiler – 2007
Babam Çok Değişti Anne – 2007
Deli Mavi / İşte Öyle Bir Şey – 2005
Seher Vakti – 2005
Vizontele – 2000
Şarkıcı – 2000
Fosforlu Cevriye – 2000
Ateş Dansı – 1998
Eşkıya – 1996

Not : Firmamız Sanatçı İle Sadece Konser Organizasyonlarında Booking Olarak çalışmakta Olup, Konser Organizasyonları Haricinde Hiçbir Şekilde Sanatçı İle Bir Bağlantımız olmamakla birlikte lütfen beste, yardım,gibi v.s. konular ile tarafımız ile iletişime geçmemenizi rica ederiz.

Yeşim Salkım Konser Etkinlik İletişim.

ENSEY AJANS ORGANİZASYON

MENAJERLİK HİZ…

Genel Koordinatör :Alaattin OCAK  Gsm : 0541 232 30 500536 502 88 53

Yetkili Mdr. : Zübeyde AZGUN Gsm : 0541 572 74 48

Adres : Akat Mah. Yeşerti Sok. No : 14/3 Etiler  

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail : info@enseyajans.comenseyajans@gmail.com

Web Adres : www.enseyajans.com www.sanatciiletisim.comwww.sanatcimenejerlik.comwww.guncelsanatcifiyatlistesi.comwww.sanatcifiyatlistesi.net