Please enter your username and email address. Get new password
Şimdi Kaydol
x

Ebru Yaşar

2007 senesinde Yaşar beklenen albümlerinden birini daha piyasaya sürdü. Bu albümün “Yeşillenirim” adlı albümdü.

Bu albüm Ebru Yaşar’ın en çok satan albümü oldu. 2008 yıllın kasım ayında sanatcı İsmail YK ile düet şeklinde “Seni Seviyorum” adlı bir şarkı çıkarmıştır.

Diskografi
Bu Sahilde (Çaçan Müzik 1995)
Sevenler Ölmez (Çaçan Müzik 1997)
Seni Anan Benim İçin Doğurmuş (İdobay 1999)
Aşkımız Buraya Kadar (İdobay 2003)
Yeşillenirim (Erol Köse 2006)
Seviyorum seni (Seyhan Müzik 2008)

Şarkıları

Adam Değilsin

Adamım

Alkışlıyorum

Aşk olsun

Aşkımız Buraya Kadar

Ateşim Var Külüm Yok

Ateşlere Düştüm

Bana birşeyler söyle

Beklerim seni

Böyle mi esecekti

Bu sahilde

Çok İyi Gördüm

Değmez     Deliyim doluyum

Duy Duy

Eğer

Gidersen yaşayamam

Not : Firmamız Sanatçı İle Sadece Konser Organizasyonlarında Booking Olarak çalışmakta Olup, Konser Organizasyonları Haricinde Hiçbir Şekilde Sanatçı İle Bir Bağlantımız olmamakla birlikte lütfen beste, yardım,gibi v.s. konular ile tarafımız ile iletişime geçmemenizi rica ederiz.

Ebru Yaşar Konser Etkinlik İletişim.

ENSEY AJANS ORGANİZASYON

MENAJERLİK HİZ…

Genel Koordinatör :Alaattin OCAK  Gsm : 0541 232 30 500536 502 88 53

Yetkili Mdr. : Zübeyde AZGUN Gsm : 0541 572 74 48

Adres : Akat Mah. Yeşerti Sok. No : 14/3 Etiler  

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail : info@enseyajans.comenseyajans@gmail.com

Web Adres : www.enseyajans.com www.sanatciiletisim.comwww.sanatcimenejerlik.comwww.guncelsanatcifiyatlistesi.comwww.sanatcifiyatlistesi.net